Vraag hier de brochure 2019 aan!
Naam
Straat + nr
PC + gemeente
E-mail
 
Praktisch

Onze reizen zijn gegarandeerd vanaf 6 deelnemers, uiterlijk 4 weken voor afreis. Bij minder deelnemers kan de reis, in overleg met de reizigers, toch doorgaan na herberekening van de prijs.

Bij reservatie wordt een bestelbon toegestuurd. 30% van de reissom dient betaald te worden als voorschot. Het saldo moet voldaan worden 1 maand voor vertrek. De documenten (vliegtickets, vouchers hotel, reisverzekering) worden door de begeleidster meegebracht naar de luchthaven. 1 week voor afreis ontvangt u een vertrekbrief met alle gegevens en info over de reis.

In de prijs zijn inbegrepen: vlucht, transfert van luchthaven naar hotel en terug, maaltijden volgens programma, begeleiding en annulatieverzekering voor de vliegvakanties. Voor de busvakanties moet er apart een annulatieverzekering worden afgesloten.

Niet inbegrepen: niet-vermelde maaltijden, dranken, persoonlijke uitgaven, reisverzekering, uitstappen en inkomgelden.

Een annulatie- en bijstandsverzekering kan steeds worden bijgeboekt. De prijs verschilt per reis en staat vermeld in het inschrijvingsformulier.

Voor een vlot verloop van de reis is het noodzakelijk dat de medische fiche zorgvuldig en voor elke deelnemer afzonderlijk ingevuld wordt.