Vraag hier de brochure 2019 aan!
Naam
Straat + nr
PC + gemeente
E-mail
 
Onze formule
Comfortabel verblijf in half-pension of all-in

Wij reizen in kleinere groepen, vanaf 4 tot 15 deelnemers, en dit met 2 to 3 begeleid(st)ers naargelang het aantal deelnemers. Wij reizen per vliegtuig en/of per autocar, voorzien van alle comfort. Wij hebben gekozen voor gezellige drie- en viersterrenhotels, gelegen in een aangename omgeving. Wij verblijven in half pension alsook in hotels met de populaire all-in formule. Wij overnachten in twee- of driepersoonskamers. Er is natuurlijk ook de mogelijkheid om een éénpersoonskamer te reserveren mits toeslag en altijd op aanvraag.

Aandacht voor ieders wensen

Eénmaal ter plaatse gaan wij gezellig samenzitten met een welkomstdrankje, worden er goede afspraken gemaakt en kan iedereen zijn wensen laten kennen ivm. de kamerverdeling, uitstappen, etc. Het is tenslotte hún vakantie. De begeleiders zullen dan alles regelen in de mate van het mogelijke. Ter plaatse worden kluisjes gehuurd om het geld, tickets en waardevolle voorwerpen in op te bergen, dit om verlies te voorkomen. Voor de regeling voor drankjes in het hotel en tijdens excursies legt iedereen hetzelfde bedrag uit en één van de begeleiders zal dit bijhouden en alle consumpties hiervan betalen. Het is praktisch onmogelijk om telkens iedereen apart te laten betalen.

Correcte afhandeling

Op het einde van de reis wordt er voor iedereen apart een fiche opgemaakt met de afrekening en een beknopt verslagje van de reis. Dit wordt meegegeven onder gesloten omslag. De deelnemers die zelf hun geld wensen te beheren, moeten dit vermelden op de medische fiche om problemen te voorkomen. Voor hen wordt er vanzelfsprekend ook geen afrekening gemaakt op het einde van de reis. Het is belangrijk dat de medische fiche nauwkeurig ingevuld wordt. Ze moet samen met het inschrijvingsformulier naar Anders Aktief opgestuurd worden of ingevuld op de website.


Veel leesgenot bij het uitzoeken van uw vakantie in ons programma!

het Anders Aktief team